BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > 2.RES&FOT SERGİSİ AÇILDI

Bu yıl 2.ncisi düzenlenen Resim ve Fotoğraf sergisi kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) Resim ve Fotoğrafçılık branşı kursiyerlerinin ürettiği eserlerden oluşan RES&FOT Sergisi Ördekli Kültür Merkezinde hafta sonu düzenlenen etkinlikle izlenime açıldı.

Resim Öğretmeni Aybüke Hayırlıoğlu ve Fotoğrafçılık Öğretmeni Evren Yılbaşı Özçakır’ın öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu serginin bu seneki teması ‘Kare’ oldu. Çoğunlukla mavi, pembe ve mor renklerin hakim olduğu sergide eserler büyük ilgi gördü.

53 kursiyerin emek verip hazırladığı serginin açılışına; Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Muhsin Özlükurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhsin Özlükurt yaptığı açılış konuşmasında; “BUSMEK ayrıcalıktır. BUSMEK’e katılanlar ayrıcalıklıdır, yüz akımızdır. Kurslara katılan kursiyerlerimiz arı gibi çalışıyorlar. Burada da bu güzel çalışmaların ürünlerini görüyoruz.” diyerek açılışa katılanlara ve kursiyerlere teşekkür etti.

Konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Özlükurt, sergiyi gezerek bütün eserlerle yakından ilgilendi. Daha sonra BUSMEK öğretmen ve öğrencilerinin hazırlattığı çiçek ve plaket Başkan vekili Muhsin Özlükurt’a hediye edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Ördekli Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan sergi, 18 Ağustos 2017’ye kadar devam edecek.

Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2017 Saat: 4:30