BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Duyuru > 2011-2012 EĞİTİM YILI BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Bursa Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) te 2011-2012 Eğitim Dönemi ilk zili çaldı.

Yenilenen kurs merkezleri ve açılan yeni branşlarla birlikte eğitim kalitesini arttıran BUSMEK, 2011-2012 eğitim döneminde 185 eğitim personeli, 252 grupta 9000 sanat ve meslek eğitimi öğrencisi, 1120 spor öğrencisiyle birlikte yeni eğitim dönemine başladı.

Bu güne kadar yaygın eğitim sisteminde yaptığı organizasyonlar ve almış olduğu ödüllerle sesini Türkiye ve dünyada duyurmayı başaran BUSMEK yenilenen yüzü ile Bursa’lı hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde mesleki eğitimlerle birlikte ilgi duydukları sanatsal alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen vatandaşlara yönelik düzenlenen Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK)’te 2011-2012 eğitim döneminde,

Bilgisayar Kullanımı (Opr. Ve İşl..), Web Tasarımcısı, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Grafik Ve Animasyon Tabanlı Web Sayfası Hazırlama, İngilizce (İlk Kademe), İngilizce (Orta Kademe), Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, Osmanlı Türkçesi, Diksiyon, Drama, Uygulamalı Tiyatro, Okuma-Yazma, Evde Çocuk Bakımı, Saça Geçici Ve Kalıcı Şekil Verme Boyama Teknikleri, Saça Geçici Ve Kalıcı Şekil Verme  Teknikleri, Cilt Bakımı Ve Temel Makyaj, El Bakımı, Resim (Yağlı Boya), Resim (Guaj Boya), Tezhip, Ebru, Çini İşlemeci (Boyacı), Çinici-Tahrirci, Deri Çiçek Yapma, Davul Derisi Abajur, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Dekoratif Ahşap Süsleme, Takılar (Misinalı-Çivili-Örme-Düğümlü), Misinalı Takı Yapma, Gümüş Kazaz Örücülüğü,  Tel Kırma, Kırkyama, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Geleneksel El Nakışları, Hazır Gereçlerle Yapılan Nakışlar, Makinede Geleneksel Türk İşlemeleri, Makinede Beyaz İş, Bebek Odası Hazırlama, Salon Takımları Dikimi, Kadın Giysileri Dikimi(Düz Dar Etek-Kadın Pantolonu-Bluz-Elbise-Fantezi Elbise), Kadın Üst Giysileri Dikimi-1, Kadın Üst Giysileri Dikimi-2 başlıklarında kurslar açılacak.

Yayın Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat: 5:37