BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > 2011-2012 EĞİTİM YILI KAYITLARI SONA ERMİŞTİR.

2011-2012 EĞİTİM YILI KAYITLARI SONA ERMİŞTİR.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) te rekor başvuru ile başlayan 2011-2012 eğitim yılı kayıtları sona ermiştir.

2011-2012 eğitim yılında rekor başvuru ile karşılaşan  BUSMEK 185 personeli ile 12 kurs merkezinde eğitim hizmeti vermektedir.

BUSMEK kurslarında, bu gün itibari ile yaklaşık 13,000 kişi eğitim almaktadır.

Bilişim teknolojilerinden, el sanatlarına; dil eğitimlerinden, giyim ve üretim teknolojilerine  67 farklı branşta  eğitim olanağı sunan BUSMEK 50.000 nin üzerine çıkan ön kayıt başvurusu ile tarihi bir rekora imza atmıştır.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile Bursa halkına hizmet etmeyi şiar edinmiş Bursa Büyükşehir Belediyesinin büyük destekleri ile önümüzdeki eğitim döneminde kapasitesini arttıracak olan BUSMEK daha çok Bursa’lıya kapılarını açma fırsatı bulacaktır.

2012-2013 eğitim yılında, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılması projeleri kapsamında restore edilen İncirli hamamı, Emirsultan hamamı ve Kadınlar lokali ile birlikte Osmangazi ilçesinde Atıcılar hizmet binasında BUSMEK kurs programları hayata geçirilecektir.

Yayın Tarihi: 4 Mayıs 2012 Saat: 2:36