BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) 2012-2013 Eğitim Dönemine başlıyor.

Faaliyete başladığı günden bu güne yaklaşık 80.000 Bursalı kursiyere sanat ve meslek eğitimi veren BUSMEK her geçen yıl kendini yenileyerek Bursalı hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyor.

2012-2013 eğitim dönemine, dönem başı itibari ile 50 branşta 265 grupta eğitim vererek başlayacak olan BUSMEK’ te başvurular daha önce olduğu gibi online olarak internet sitesinden alınacak ve ayrıca bu yıl bazı branşlarda çeşitli yaş ve cinsiyet kriterleri uygulanacaktır.

Online başvuru sayfamızda hangi kurs merkezinde hangi branşlarımızın açılacak olduğu görülmekte olup, bilgiler ayrıca ekteki dosyada da bulunmaktadır. Dikkate alınması gereken diğer bir husus, kursiyer adayımız üç başvurudan fazla başvuru yapamayacaktır.

YAŞ VE CİNSİYET KRİTERLERİ vb. BİLGİLER EKTEDİR.

Ek’i indirmek için tıklayın.

Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2012 Saat: 4:59