BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > 8. GENEL SERGİMİZ BAŞLIYOR

8. GENEL SERGİMİZ BAŞLIYOR

Bir yıl boyunca BUSMEK’te eğitim alan kursiyerlerin emekleri, 12 Haziran’da görücüye çıkıyor.

8. Genel Sergimizde maharetli eller tarafından özenle hazırlanmış, eserler ziyaretçilerini bekliyor. Sergide; tezhipten çiniye, takıdan iğne oyasına, resimden giyime kadar birçok el emeği, göz nuru çalışma sergilenecekken; bilişim teknolojileri, kuaförlük, cilt bakımı, yabancı dil branşları da verdikleri eğitimi anlatmak adına Merinos’ta yer alacaktır.

BUSMEK 2012- 2013 eğitim döneminde 100 branşa ulaşarak 100 bin kursiyere eğitim vermenin gururunu yaşıyor. 2006’dan beri Bursalılara eğitim veren kurslarımız, bugüne birçok Bursalıyı meslek sahibi yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) 15 yaş ve üstü her vatandaşımıza ücretsiz olarak eğitim imkânı sunuyor. Yeni açılan kurs merkezleri ve branşlarla eğitim hayatına canlılık katan BUSMEK, 14 kurs merkezinde 100 farklı branşta eğitim hizmeti veriyor.

8. Genel Sergimizde özenle hazırlanmış, el emeği, göz nuru eserler ziyaretçilerini bekliyor. Sergide; tezhipten çiniye, takıdan iğne oyasına, resimden giyime kadar birçok çalışma sergilenecekken; bilişim teknolojileri, kuaförlük, cilt bakımı, yabancı diller… gibi branşlar da yer alacak.

Sergimizde bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak her branş için ayrı bir tanıtım standı düzenledik. Ziyaretçiler; kurslarımızda ne gibi eğitimler verildiğini öğrenebilecek, kursların içeriği ve saatleri hakkında bilgi alabilecekler. Aynı zamanda BUSMEK eğitimcilerine, kurslar hakkında merak ettikleri soruları sorabilecekler.

12 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında yapılacak açılış törenine tüm halkımız davetlidir. Etkinlikler herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Sergimiz 16 Haziran’a kadar sabah 10.00 ve akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Açılış töreni etkinlik programı şöyle:

–       Mehter takımı gösterisi

–       Bando takımı ve İstiklal Marşı