BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > “81 İL KADIN EL EMEĞİ” FUARI

“81 İL KADIN EL EMEĞİ” FUARI

Anneler Günü nedeniyle Ankara’da açılan 81 İl’den kadınların el emeğinin sergilendiği Kadın El Emeği Sergisi’nde BUSMEK standı da yer aldı.

Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Merkezi’nde hazırlanan fuarın açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından yapıldı.

Türkiye’nin her yerinden el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği fuarda BUSMEK ürünleri de oldukça dikkat çekti. Bursa Valiliğinden bir ekiple fuara katılan BUSMEK el sanatları eğitmeni Suzan Çelik, yanlarında Bursa ipeğinden yapılan eserleri, ipek kumaşlar üzerine işlenen el işlerini götürdüklerini ve ürünlerin oldukça ilgi gördüğünü ifade etti. Suzan Çelik, BUSMEK standını; Bakan ve Bürokratların eşlerinin, Milletvekili eşlerinin ve Vali eşlerinin ziyaret ederek beğenilerini sunduklarını belirtti.

BUSMEK standını ziyarete gelen Bursa Milletvekili İsmet Su’ya da hat ve tezhiple bezenmiş besmele tablosu armağan edildi.

Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2013 Saat: 9:15