BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Duyuru > AİLE EĞİTİMİ İÇİN EĞİTİCİLER YETİŞİYOR

AİLE EĞİTİMİ İÇİN EĞİTİCİLER YETİŞİYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle “Aile Eğitim Programı” kapsamında hazırlanan “Eğitici Eğitimi Programı”nda ders zili çaldı. İlk ders Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanları Sadık Güneş ve Fatma Özdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Eğitim Programı (AEP) Eğitici Eğitimi dersleri Merinos Kongre ve Kültür Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) Salonu’nda kapılarını açtı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Z. Sunay Özkul’un da katıldığı eğitimde ilk ders Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanları Sadık Güneş ve Fatma Özdoğan tarafından verildi. 2013 yılının aile yılı ilan edildiğini söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özkul, aile eğitiminin toplumun refah düzeyine katkılarının da yüksek olduğunu söyledi. Aile ve Toplum Hizmetleri’nden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Mustafa Cantürk, atölye çalışmalarının da yapılacağı eğitimler sonunda katılımcılara bir sınav uygulanarak sertifika verileceğini söyledi.

5 Nisan Cuma gününe kadar sürecek eğitimler her gün 4’er oturum olarak gerçekleştirilecek. Derslerde Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanları Sadık Güneş ve Fatma Özdoğan’ın yanı sıra yatırım uzmanı Merve Ülker, Prof. Dr. Suna taneli, Av. Sibel Özbudak, Uzman Dr. Nazlı İlbay, Prof. Dr. Servet Özdemir bilgilerini paylaşacaklar.

Yayın Tarihi: 3 Nisan 2013 Saat: 11:21