BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BAHAR ŞENLİĞİNDE BUSMEK STANDI

BAHAR ŞENLİĞİNDE BUSMEK STANDI

Bursa Teknik üniversitesinin bu yıl ilk kez düzenlediği bahar şenliklerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları da (BUSMEK) bir stand açtı.

Takıların, çini objelerin, tabloların, deri aksesuarların yanında anında yapılan resimler ve ebru sanatı da şenlikte boy gösterdi. BUSMEK hakkında bilgi verilen tanıtım standında öğrencilerin ilgisini çekecek aksesuarlar da satışa sunuldu.

9- 10 Mayıs arası açık kalacak şenlikte BUSMEK’in yanı sıra üniversite toplulukları, eğitim kurumları ve yöresel yemek standları da bulunuyor.

Şenlik kapsamında Halk oyunları, konserler, spor turnuvaları ve bilim gösterileri etkinlikleri hızla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2013 Saat: 10:03