BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Başarı Hikayeleri > BAŞARI ÖYKÜLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ

Bursalıların hayatlarına dokunmaya devam eden ve onların hayallerine kavuşmasına vesile olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) ile kimileri meslek sahibi oldu, kimileri ise hem meslek hem iş yeri sahibi.

Kursiyerimiz Kadriye GEÇ de katıldığı eğitimlerden sonra hayallerine kavuşarak hem meslek, hem iş yeri sahibi olanların arasında.

Önceleri doğrudan satış firmalarında kozmetik ürünleri pazarlayan GEÇ, işini daha iyi yapmak için cilt bakımı ve ciltlerin yapısı hakkında daha fazla bilgi sahibi olması gerektiğini fark edip araştırmaya koyulmuş. Bu sırada internette BUSMEK’i keşfedip hayatına katmış ve hayalini gerçekleştirmiş.

BUSMEK’te, cilt bakımı ve temel makyaj, el ve ayak bakımı, sahne makyajı, saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri gibi branşlarda uzun süre kurslara katılarak yeni bilgiler öğrenmenin yanında sosyal çevresini genişletme imkânı bulmuş ve verimli ve kaliteli zamanlar geçirmiş.

BUSMEK eğitimleriyle özgüvenini kazanıp kendi işletmesi olan Bayan K Hairdresser’ı açan ve ayrıca kurstaki iki arkadaşına da iş imkânı sağlayan GEÇ, yaptığı işlerden şöyle bahsetti: “Burada kadınların kişisel bakımı, saç, makyaj, manikür, pedikür, cilt bakımı,  türban tasarımı gibi bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Buradan memnun ayrılmalarını sağlıyoruz.”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSMEK marifetiyle sağladığı eğitimlerinden dolayı çok teşekkür eden Kadriye GEÇ herkesin ve özellikle kadınların bu eğitimlerden istifade etmelerini tavsiye etti.