BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BAYAN SEMAZENLER’DEN MANEVİYAT DOLU GÖSTERİ

Kültür ve sanatın iç içe olduğu Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali Şeb-i Arus haftası vesilesiyle bayan semazenleri konuk etti. Ney ve sema eşliğinde sunulan gösteri büyük ilgi uyandırdı.

Lokalde, bu hafta Karabaş-i Veli Dergahı bayan semazenleri gönülleri mest etti. Lokali hınca hınç dolduran hanımlar gösteriye rağbet gösterdi. Dünyanın sayılı merkezlerinde bulunan bayan semazenler, rengârenk tennureleriyle dönerek oldukça ilgi çekti. Neyzenler eşliğinde gösterilerine devam eden bayan semazenler büyük beğeni topladı.

Gösteri bitiminde dualar edilerek duygu dolu anlar yaşandı. Genç yaşlı demeden salonu dolduran hanımlar rahmani duygularla birlikte gönülden aminleriyle duaya iştirak ederek maneviyat dolu bir gün yaşadılar.

Yayın Tarihi: 20 Aralık 2013 Saat: 10:13