BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BEŞEVLER KURS MERKEZİ ÇOCUKLARLA ELELE

BEŞEVLER KURS MERKEZİ ÇOCUKLARLA ELELE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) Beşevler Şubesi 23 Nisan dolayısıyla çocuklarla buluştu.  Beşevler’deki öğretmen ve kursiyerler bir araya gelerek 65 çocuğu lunaparka götürüp çeşitli hediyeler verdiler.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında BUSMEK Beşevler şubesi öğretmenleri ve kursiyerleri, 65 çocuğu lunaparka götürüp, geleceğin büyükleri çocukların yüzünde tebessüm, gözlerinde mutluluk oluşturdu.

Çeşitli oyuncaklara binip eğlenen çocuklara, sihirbaz gösterisi yapılıp, çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Çocukların yanında öğretmen ve kursiyerler de çocukluklarını yaşadılar.

BUSMEK Beşevler öğretmenleri ve kursiyerleri bu etkinliği bir proje olarak hazırladıklarını ve gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Kurs idarecisi Neslihan Şenay, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin oluşturulmasının kursiyerlerine farkındalık kattığını ve önümüzdeki dönem için çeşitli sosyal sorumluluk projeleri planladıklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 25 Nisan 2013 Saat: 2:00