BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BUSMEK, BİİB 2013’e KATILMAYA HAZIR

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi, BTSO ve İŞKUR ortaklığında düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nın 2.’si bu yıl, 28-29-30 Kasım 2013’te (AKKM) Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.  İş verenler ve iş arayanları bir araya getirecek olan fuarda BUSMEK Bursa’da önde gelen 166 firmanın arasında yerini alacak.

Bu yıl 2.si düzenlenecek olan ‘Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nda (BİİB 2013) AKKM Fuar Alanı’nda birçok şirket ve kurum tarafından stant açılacak. Salonlarda ise ünlü isimlerin konuşmacı olarak katılacağı paneller ve çok sayıda seminer ücretsiz olarak tüm Bursa halkına açık olacak. Ayrıca alanında uzman kişiler tarafından verilecek olan sertifikalı eğitimler şunlar;

“Yalın Üretim Teknikleri Eğitimi” Nilay Çetiner (Coşkunöz Eğitim Vakfı)  29-30 Kasım Saat:10.00 Yıldırım GÜRSES Salonu,

“9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme ve İç Denetçi Eğitimi” Ahmet Soner (Faveo Eğitim Danışmanlık)  29-30 Kasım Saat:10.00-17.30 Müzeyyen SENAR Salonu,

“İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı” Süleyman Işık (Faveo Eğitim Danışmanlık)  28-30 Kasım Saat:10.00-13.00 Hüdavendigar Salonu.

‘Girişimcilik’, ‘iş arama teknikleri’, ‘iş güvenliği’ gibi farklı konular gündeme taşınacak olan fuarda BUSMEK, Erikli Mesleki Eğitim Merkezi’nin istihdam alanlarını katılımcılara tanıtacak. Merkezde, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğiyle hazırlanan kurslarda eğitim gören kursiyerler, başarılı olmaları halinde BEKSİAD’ın yönlendirmesiyle istihdam ediliyor. Tekstil ve konfeksiyon sektöründe yaşanan ara elaman ihtiyacını karşılayan merkezde özellikle kadınlar nitelikli iş gücü haline getirilerek sektöre kazandırılıyor. Açılacak olan BUSMEK standında tüm Bursa halkı, kurslarımız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecek. 14 branşta teorik ve uygulamalı eğitimlerle kursiyerlerini profesyonel iş hayatına hazırlayan BUSMEK Erikli Mesleki Eğitim Merkezi‘nde ne tür iş olanakları sağlanıyor ve kursiyerlerimiz nasıl istihdam ediliyor, tüm ayrıntısıyla anlatılacak.

Bursa’nın ulaşılabilir semt merkezlerinde 14 noktasında 128 branşıyla Sanat ve Meslek Eğitimleri veren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir sosyal belediyecilik projesi olan halk üniversitesi BUSMEK, eğitim kadrosu, teknik imkanları, eğitim merkezleri, rehberlik hizmeti ve idari yapısındaki gelişimiyle her geçen gün adından oldukça söz ettiren bir kurum olarak öne çıkıyor. BUSMEK ailesine katılmak ve hayata farklı bir pencereden bakmak için tüm halkımızı  “BİİB 2013” fuarına bekliyoruz.

Yayın Tarihi: 25 Kasım 2013 Saat: 4:22