ANASAYFA > Haberler > BUSMEK EĞİTİM FUARINDA YERİNİ ALDI

Yurt içi ve yurt dışından yüze yakın firmanın katıldığı 12. Bursa Eğitim Fuarı’nda BUSMEK de yerini aldı. Fuar boyunca ziyaretçilere eğitimler hakkında bilgi verilirken aynı zamanda geleneksel Türk el sanatlarının da tanıtımı yapılıyor.

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB ve Uludağ Üniversitesi’nin desteğiyle hazırlanan 12. Yurtiçi – Yurtdışı Eğitim Fuarı 22 – 27 Mart 2016 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Yurt içi ve yurt dışından yüze yakın firmanın katılım sağlayacağı fuarda BUSMEK de yerini aldı.

Özel tasarımıyla göz kamaştıran BUSMEK standında geleneksel el sanatları sergilenirken, BUSMEK öğretmenlerinin katılımıyla her gün farklı bir el sanatının da tanıtımı yapılıyor. Eğitim fuarında yerini alan BUSMEK standını Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat, Kosova-Üsküp Derneği Başkanı Recep Gündüz ve BUSMEK Proje Koordinatörü Eyüp Arda ziyaret etti. Geleneksel el sanatlarından filografi branşının workshop’unu ziyaret eden Gündüz, BUSMEK’in geleneksel el sanatlarını ulusal ve uluslararası fuarlara taşıyarak sahip çıkmasının önemine değindi. Kosova’ya da açılması planlanan BUSMEK için Kosova halkının büyük hevesle beklediğini söyleyen Gündüz, ayrıca BUSMEK’in Bursa Kosova arasında kurduğu eğitim yolu sayesinde iki ülke arasındaki bağların daha da kuvvetleneceğini vurguladı. B.B.B Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat da Bursa Büyükşehir’in sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden olan BUSMEK’in çalışmalarının gün geçtikçe her yerde yayılarak çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Arat, BUSMEK projesinin mimarı başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Fuar süresince internet üzerinde eğitimden yurtdışı eğitimlerine, sınav sistemlerinden uluslararası iş hayatına kadar farklı konularda konferanslar veriliyor. Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak devam eden Eğitim Fuarı; salon 3′te üniversiteler, meslek yüksek okulları, özel ve kamuya ait eğitim kurumları, anaokulları, dershaneler, dil kursları, danışmanlık firmaları, kırtasiye firmaları, eğitim araç gereç firmaları, sendikalar, vakıflar ve kreşlerden oluşan geniş konseptiyle dikkat çekiyor.

12. Yurtiçi – Yurtdışı Eğitim Fuarı Salon 3 BUSMEK Programı:

22 MART SALI– ÇİNİ

23 MART ÇARŞAMBA–FİLOGRAFİ