BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BUSMEK EĞİTİM FUARI’NDA YERİNİ ALDI

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi’nin desteğiyle hazırlanan BURSA EĞİTİM FUARI (10. Yurtiçi – Yurtdışı Eğitim Fuarı) 18 – 23 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Yurt içi ve yurt dışından yüze yakın firmanın katıldığı fuarda BUSMEK de yerini alarak ziyaretçilere branşlarımız, tüm eğitim olanaklarımız hakkında aynı anda bilgi edinme olanağı sunuldu.

IMG_8655

Fuar süresince internet üzerinde eğitimden yurtdışı eğitime, sınav sistemlerinden uluslararası iş hayatına kadar farklı konularda konferanslar verilecektir. Geçtiğimiz sene;  Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak Salon 3’te, üniversiteler, meslek yüksek okulları, özel ve kamuya ait eğitim kurumları, anaokulları, dershaneler, dil kursları, danışmanlık firmaları, kırtasiye firmaları, eğitim araç gereç firmaları, sendikalar, vakıflar ve kreşlerden oluşan geniş konseptiyle dikkat çeken Bursa Eğitim Fuarı 255.500 okur tarafından ziyaret edilmiştir.

Bursa’nın ulaşılabilir semt merkezlerinde 14 Kurs Merkezi, 4 Kültür Merkezi, 1 Müze’de 120 branşıyla Sanat ve Meslek Eğitimleri veren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bir sosyal belediyecilik projesi olan halk üniversitesi BUSMEK, eğitim kadrosu, teknik imkanları, eğitim merkezleri, rehberlik hizmeti ve idari yapısındaki gelişimiyle her geçen gün adından oldukça söz ettiren bir kurum olarak öne çıkıyor.

IMG_8582

IMG_8653