BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BUSMEK İLE EĞİTİMDE ÇITAYI DAHA DA YÜKSEĞE ÇIKARACAĞIZ

Toplumun farklı kesimlerine yönelik, geniş bir yelpazede eğitim hizmeti veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslar (BUSMEK) olarak, eğitimlerimizde yeni atılımlar gerçekleştirerek yeniliklere imza atıyoruz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Recep ALTEPE fomara’da açılan Sosyal Etkinlik Merkezimizi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Konu ile alakalı konuşan başkanımız; “Büyükşehir belediyemiz olarak tüm sektörlerde vatandaşlarımız için çalışmalara gayret ediyoruz ve özelliklede eğitim konusunda daha büyük hassasiyetimiz var. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin en güzel şekilde eğitilerek vizyon sahibi olması adına çalışmalarımız büyüyerek devam ediyor.  Hükümetimizin dershaneler ile alakalı yaptığı düzenlemeler ile artık belediyemize daha büyük sorumluluklar düşüyor. Özellik dikkat çekmek istediğimiz husus dar gelirli vatandaşlarımızın evlatlarını, evlatlarımızın bu konuda desteklenmesi hususunda Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin ulaşılabilir her noktasında bu tip Sosyal Etkinlik Merkezlerimizin açılışlarını yapacağız.

TEOG gibi sınavlara hazırlık ve örgün eğitim programlarına destek mahiyetinde ücretsiz kurslar açacağız. Aynı anda 500 gencimize kurs verebiliyorken bu merkezimiz ile kapasitemizi 2000’e yükselttik ve hızlı bir şekilde daha da çok gencimize ulaşacağız. Fomara’da işleyişe hazır hale getirdiğimiz bu merkezimiz 24 sınıftan oluşmakta ve alanında değerli öğretmenler ve bu kaliteli ortamda gençlerimiz sınavlarına hazırlanarak Büyükşehir Belediyemizin desteğini hissetmiş olacaklar. Amacımız Gençlerimizin en iyi şekilde eğitim alması ve istedikleri meslekler ile Türkiye ve Bursa’mıza katkı sağlaması. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak örnek çalışmalara imza atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. BUSMEK ile eğitimde çıtayı daha da yükseğe çıkaracağız” diye konuştu.

BUSMEK Sosyal Etkinlik Merkezi Adres

Fevzi Çakmak Caddesi, No: 79, Fomara İş Merkezi, Kat:1 -2     Osmangazi, Bursa