BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BUSMEK KADINLAR GÜNÜNÜ ÇİÇEKLERLE KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle BUSMEK öğretmenleri, çalışanları ve kursiyerlerinin dünya kadınlar günü çiçeklerle kutlandı.

DSC_2264

BUSMEK Proje Koordinatörü Eyüp Arda’nın BUSMEK Beşevler Kurs Merkezi’ne yaptıkları ziyarette tüm bayanların Dünya kadınlar gününü çiçeklerle kutladılar. Eyüp Arda, aile kurumunun temel taşı olan kadınların çok değerli olduklarını belirterek, “Dokundukları her ortamı güzelleştiren, geleceğin teminatı çocuklarımızı yetiştiren tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum” diyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çiçeklerle kutladı.

Recep Altepe imzalı çiçekleri alarak memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler kadına yönelik şiddete de tepki gösterdiler, “Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz ancak bir yandan da hala kadınlara yönelik şiddet haberlerini duyuyoruz. İnşallah bunlar bir son bulur ve tüm kadınlar barış ve huzur içinde bir gelecek yaşayabiliriz ” diyerek bu anlamlı etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye sonsuz teşekkürlerini ilettiler.

Tüm BUSMEK kurs merkezlerinde gerçekleştirilen etkinlikte bayanlara yaklaşık 2000 adet çiçek verilerek BUSMEK kadınlarının bu anlamlı günü kutlandı.

DSC_2186

DSC_2302