BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BUSMEK MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

BUSMEK, 12 KURS MERKEZİNDE, 185 EĞİTİM PERSONELİ VE 10 BİN KURSİYERİ İLE YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE BAŞLADI.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursalıların ufkunu açan faaliyetlerinden biri olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), eğitim döneminde de vatandaşların yaşamlarına yeni renkler katıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent insanının ufkunu açan BUSMEK’in istihdama katkı sunan çok önemli bir proje olduğunu vurguladı. Başkan Altepe, BUSMEK’in 7 merkez ilçede 12 kurs merkezinde 185 personeliyle yeni eğitim dönemine başladığını ifade ederek, “BUSMEK’e ilgi, her geçen yıl daha da artıyor. Bu yıl 43 bin kişinin başvuruda bulunduğu kurslara, 10 bin kişi kesin kayıt yaptırma hakkı kazandı. Bilgisayar destekli muhasebeden grafik ve animasyon tabanlı web sayfası hazırlamaya, geleneksel Türk sanatlarından uygulamalı tiyatroya kadar 65 ayrı branşta gerçekleştirilen kurslara bu yıl turizm ve otelcilik ile hizmet sektörü de dahil edildi” dedi.
Vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabildiği kurslarda, en kaliteli hizmeti sunduklarını anlatan Başkan Altepe, BUSMEK’teki eğitim kalitesinin her geçen gün daha da yükseldiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 3 Kasım 2011 Saat: 1:02