BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Başarı Hikayeleri > “BUSMEK Sayesinde 20 Yıllık Hayalim Olan İşime Kavuştum”

“BUSMEK Sayesinde 20 Yıllık Hayalim Olan İşime Kavuştum”

Aylin Aktoğan
Kuaför
Kuaförlük Kursiyeri

“Lise mezunuyum, evli ve üç çocuk annesiyim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine BUSMEK kurslarıyla tanıştım. Kuaförlük kursunu başarıyla tamamladım ve eşimin de desteğiyle Bağlarbaşı semtinde tek hayalim olan kuaför salonunu açtım. Arkadaşım Meliha Çinkılıç ile birlikte salonu işletmeye başladım. BUSMEK sayesinde 20 yıllık hayalim olan işime kavuştum, çok mutluyum. BUSMEK kursları kadınların kendine güveninin oluşmasını ve geleceğe güvenle bakabilmesini sağlıyor. Bu projede emeği geçen herkese ve halkımıza böyle güzel bir hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.”