BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > BUSMEK’TE İKİ BRANŞTA YENİ GRUPLAR AÇILDI

BUSMEK’TE İKİ BRANŞTA YENİ GRUPLAR AÇILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) hızla genişliyor.  Bursa’nın en büyük halk üniversitesi olan BUSMEK’te yeni gruplar açılmaya devam ediyor…  2012-2013 Eğitim döneminde Merinos Kurs Merkezinde kayıt yaptırabileceğiniz yeni gruplar şöyle;

ALMANCA DİL EĞİTİMİ ( İLK KADEME )

Merinos Kurs merkezi Hafta içi öğle 04/10/2012 -18/01/2013 tarihlerinde

13:00 – 16:00 saatleri arasında eğitim verilecektir.

Hafta içi akşam  04/10/2012 -18/01/2013 tarihlerinde

18:00 – 21:00 saatleri arasında eğitim verilecektir.

Almanca eğitim size neler katacak?  Fransızca ve İspanyolcaya göre köken itibariyle Germanik bir dil olan İngilizceye daha yakındır. Almanca konuşulan Avrupa ülkeleri ABD’li turistler için popüler turizm merkezlerindendir.60 milyondan fazla ABD vatandaşı köken olarak Alman kültürüne aittir.

Yükseköğrenim açısından Almanya cazip bir ülkedir. Almanca bilenler için Almanya’da yükseköğrenim çok çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatlara sahip olabilmek için BUSMEK kurslarımızda verilen Almanca eğitimlerimize devam edebilirsiniz.

YAĞLI BOYA RESİM KURSU

Merinos Kurs merkezi Hafta sonu tam gün 06/10/2012 -05/05/2013 tarihlerinde

09:00 – 16:00 saatleri arasında eğitim verilecektir.

Yağlı boya resim nedir?  Resim, duygu ve düşüncelerin bir yüzey üzerine iki boyutlu olarak aktarılmasıdır. Görsel özellikler taşıyan tüm sanatların temelini oluşturan resim sanatında çizgi, doku, renk, biçim, ışık-gölge gibi öğeler, çeşitli teknikler kullanılarak zengin anlatım biçimlerine dönüşmektedir.

Online Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ

Yayın Tarihi: 11 Eylül 2012 Saat: 1:48