ANASAYFA > Duyuru > BUSMEK’TEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI (YKS)

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), hayat boyu öğrenme prensiplerine bağlı eğitim anlayışıyla yediden yetmişe Bursalıların hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Başarıyla sürdürülen örgün eğitime destek kurslarının (8.sınıf-Liseye Hazırlık) yanında şimdi de üniversite sınavlarına hazırlık yapan öğrencilerimize takviye kursları açıyoruz.

Her yıl ortalama 2 milyon öğrencinin ter döktüğü üniversitelere giriş sınavı, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin hayatlarında bir dönüm noktası haline gelmiş durumda. Prestijli bir iş, güvenilir bir gelecek ve seçkin bir sosyal çevrenin olmazsa olmazlarından biri haline gelen üniversite eğitimi için hazırlık yapan öğrencilerimize Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlamak adına yeni eğitim-öğretim döneminde üniversite sınavına hazırlık kursları düzenlenecek.

Bursa merkezde yeni dönemde hizmet verecek olan Yeni Karaman Kurs Merkezi ile Mustafakemalpaşa ve Orhangazi ilçelerindeki kurs merkezlerimizde düzenlenecek olan eğitimlerde kullanılacak materyaller öğrencilerimize ÜCRETSİZ olarak verilecek. Öğrencilerimize, eğitimler sürerken belirli aralıklarla seviyelerinin ne durumda olduğunu takip edebilecekleri deneme sınavları da yapılacak.

Öğrenciler, başvurularını eğitimlerin verileceği kurs merkezlerimizden ya da internet sitemizde yer alan Online Başvuru kısmından yapabilecekler.

Yeni Karaman Kurs Merkezi

Yeni Karaman Mah. Yuva sok. No:3 – Osmangazi/Bursa