ANASAYFA > Haberler > ÇOCUK MERKEZİ’NDE RENKLİ YARIYIL ŞENLİĞİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) Hamitler Çocuk Merkezi’nin yarıyıl şenliğinde, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Çocuk Merkezi’nde düzenlenen renkli yarıyıl şenliği, çocuklara keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Hamitler de faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi Hamitler Çocuk Merkezi’nin yarıyıl şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlandığı günde Hamitler Çocuk Merkezi’nde yarıyıl karnelerini alan çocuklar için düzenlenen etkinlik, eğlenceli anlara sahne oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hamitler Çocuk Merkezi’nde çocuklarla bir araya geldi. Başkan Altepe, eğitim öğrenim yılının ilk döneminde derslerine yoğun emek veren çocukları tebrik ederek, “Bugün güzel bir gün, mutluyuz. 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlayan çocuklarımızın karne sevincini ve heyecanını paylaşıyoruz. Çocuklarımız artık tatili ve eğlenmeyi hak ettiler. Yarıyıl şenliği ile çocuklarımızın tatile güzel başlamalarını istedik” dedi.

Başkan Altepe, Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere her zaman değer verdiklerini söyleyerek, “Hedefimiz, geleceğimiz olan gençlerimizdir. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Bursa, önemli bir şehir. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Bursa için gençlerimizin, çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri, üreten, katkı sağlayan, önder ve öncü olmaları bizim için önemli” diye konuştu. En güzel başarıların çalışmakla kazanıldığını vurguladığı konuşmasında, çocuklara da sömestr tatilini en güzel şekilde geçirmelerini ve yeni eğitim dönemine dinlenerek başlamalarını önerdi.

Konuşmaların ardından çocuk merkezi korosunun seslendirdiği şarkılar ve halk oyunları ekibinin Artvin yöresi oyunları programa renk kattı. Başkan Altepe, çocuklarla birlikte yarıyıl şenliği için hazırlanan pastayı da konukların alkışları arasında kesti. Çocukların, her zaman kendilerine destek oluşu nedeniyle çiçek vererek teşekkür ettiği Altepe, merkezi de gezerek derslere girdi, çocuklarla satranç oynadı ve masa tenisi maçı yaptı. Başkan Altepe’ye sevgi ve saygılarını ifade eden çocuklar, resim sınıfında yaptıkları el emeği magnetleri Altepe’ye hediye etti. Hamitler Mahallesi Muhtarı Kemal Coşkun da çocuk merkezi ile mahallede önemli çalışmaların gerçekleştirildiğini ifade ederek, mahallelerine desteklerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 23 Ocak 2017 Saat: 3:55