ANASAYFA > Haberler > DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE BUSMEK’TEN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

BUSMEK’li hanımların Dünya Kadınlar Günü kırmızı güllerle kutlandı.

1 (1)

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali’nde Dünya Kadınlar Günü Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, B.B.B Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat ve BUSMEK yöneticilerinin ziyaretiyle kutlandı. Günün anlam ve önemine dair konuşan Özlükurt, aile kurumunun temel taşı olan kadınların toplumdaki önemine şu sözlerle değindi, “Bursa Büyükşehir olarak kadınlara ayrı önem veriyor ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün bulunduğumuz Hanımlar Lokali de bu mekânların en güzel örneklerindendir. Kadınlarımızı ihmal eden, onları yok sayan toplumların hiçbir şekilde ilerlemesi mümkün değildir. Hem anne, hem eş, hem üreten birey olan kadınlarımızın fikirlerine değer verdiğimiz sürece gelişen bir toplum olabiliriz. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü Başkanımız Sayın Recep Altepe adına kutlarım.”

B.B.B Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat da 8 Mart Kadınlar Günü’nün başta Bursa olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan kadınlar açısından sağlık, barış ve huzur dolu bir gelecek getirmesini temenni etti. Lokalli hanımlara kırmızı gül takdim eden Özlükurt, B.B.B Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat ve BUSMEK yöneticileri ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Recep Altepe imzalı çiçekleri alarak memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler savaşa ve kadına yönelik şiddete de dikkat çektiler, “Son yıllarda, savaşın, çatışmaların ve kadına yönelik şiddetin dünya gündemini işgal etmesiyle birlikte 8 Mart’ı buruk kutluyoruz. İnşallah bunlar bir son bulur ve tüm kadınlar barış ve huzur içinde bir gelecek yaşayabiliriz. ” diyerek bu anlamlı etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye sonsuz teşekkürlerini ilettiler.

Tüm BUSMEK kurs merkezlerinde gerçekleştirilen etkinlikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ çeşitli ikramlar ve kırmızı güllerle kutlandı.

1 (2) 1 (3) 1 (4) DSC_0425 DSC_0427 DSC_0429 DSC_0437 DSCF0348

Yayın Tarihi: 8 Mart 2016 Saat: 5:07