BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > “ELİMİZİN EMEĞİ” SERGİSİ GEMLİK’TE AÇILDI

BUSMEK Gemlik Kurs Merkezi’nde “Elimizin Emeği” sergisi gerçekleştirildi. Sergide Yağlıboya Resim, Karakalem Resim, Sulu Boya Resim, Ahşap Rölyef, Ev Mefruşatı, Giyim, Koza Çiçek Yapımı, Şiş Örücülüğü branşlarında, kursiyerlerin ürettiği el emeği  300’ü aşkın eser  görücüye çıktı.

Açılışa Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Gemlik Belediyesi Başkanı  Refik Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, Sosyal İşler Ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi  Ercan Barutçuoğlu, Gemlik ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran,  BUSMEK yöneticileri , kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılış konuşmasını Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Karlık’ın yaptığı sergi açılışında, “ Büyükşehir her yerde sloganıyla şehrimizin her yerinde hizmetlerde bulunuyoruz. BUSMEK ile de halkımızın meslek edinmesi, sosyalleşmesi, unutulmaya yüz tutmuş sanatları tekrar sevdirilmesi ve canlandırılmasını sağlıyoruz. Böylelikle bu kurslarımız sayesinde kursiyerlerimizin hayatlarına pozitif katkılar sağlıyoruz. Gemlik Kurs Merkezi’nde  28 farklı branşta kurslar açarak vatandaşlarımıza verimli olmaya çalışıyoruz, sizler mutlu oldukça biz de sizi daha mutlu etmek için daha fazla çalışıyoruz.” dedi .

Açılış kurdelası kesildikten sonra sergiyi gezen protokol ve sanatseverler sergilenen ürünleri yakından inceleyerek beğenilerini dile getirdiler. Ardından Protokole BUSMEK kursiyerlerinin ürettiği çini hediyeler takdim edildi.

“Elimizin Emeği” Sergisi Gemlik Kurs Merkezimizde 31 Mayıs’a kadar görülebilecek.

Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2017 Saat: 10:48