BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > EVDE ÇOCUK BAKIMI KURSİYERLERİ SAHNEDE

EVDE ÇOCUK BAKIMI KURSİYERLERİ SAHNEDE

Kestel Kurs Merkezi Evde Çocuk Bakımı kursiyerleri,  drama gösterisi yaptı. Anasınıfı öğrencilerinin iştirak ettiği gösteride, keyifli anlar yaşandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) kursiyerlerinin hazırladığı program, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Kursiyerlerin koro halinde söyledikleri şarkılarla devam eden programda;  çocuklara meyvelerin sıkça tüketilmesi gerektiği ve sağlığa yararları aktarıldı.

21 kursiyerin hazırladığı drama gösterisinde, Milli Eğitim Şube Müdürü Adnan Gökçen, Belediye Başkan vekili Seydali Harsi, BUSMEK yönetimi,  öğrenci, öğrenci velisi, öğretmen ve okul müdürlerinden oluşan yaklaşık 600’e yakın izleyici vardı.

Evde Çocuk Bakımı kursiyerleri sahneledikleri drama gösterisine Özel Elmas Anne Anaokulu, Kestel Anaokulu, Kestel Toki Anaokulu, Musa Fırat Coşkun Anaokulu, Yenimahalle Anaokulu, Özel İnci tanesi Anaokulu,  Cumhuriyet Anaokulu ve Atatürk Anaokulu katıldı. Çocuklar, kursiyerlerin yaptığı tiyatroyu ilgiyle izlediler.

Drama gösterisinde yer alan kursiyerlerin çocukları da performanslarıyla göz doldurdu. BUSMEK’li hanımların düzenlediği Ah BUSMEK Vah BUSMEK isimli şarkı da izleyenleri neşelendirdi. …

Kestel Kültür Merkezinde sahnelenen drama gösterisinde, Evde Çocuk Bakımı öğrencilerinin kendi elleriyle yaptıkları oyuncaklardan oluşan bir sergi de yer aldı.

Yayın Tarihi: 26 Aralık 2012 Saat: 1:45