ANASAYFA > Haberler > GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BUSMEK`E ZİYARET

BUSMEK gelişen yapısı ve kaliteli eğitimleriyle örnek kurum olma yolunda ilerliyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar ile yakından takip edilen BUSMEK’i Gaziantep  Büyükşehir Belediyesi  ziyaret ederek, kurum yapısını, işleyişini ve kursları yerinde inceleme fırsatı buldu.

DSC_0264

Mesleki eğitim alanında Bursa’da ücretsiz kaliteli eğitimin adresi olan BUSMEK, örnek kurum kimliğiyle çalışmalarını yürütürken, ülkemizin çeşitli illerinden gelen  kurumlarla karşılıklı iş birliklerini güçlendiriyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şahin Arat, BUSMEK proje koordinatörü Eyüp ARDA ve kurum yöneticileri Bursa’ya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Abdullah Aksoy, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Eyüp Üzücü ve beraberinde gelen heyeti yerinde ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve bağlı müdürlüklerin sunumu gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden olan BUSMEK’i tanıtan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, “Özellikle ev hanımlarımızın, aktivitelerden faydalanarak sosyalleşmeleri için imkân sağlayan BUSMEK, yılda ortalama 20 bin kişiye eğitim vermektedir. İstihdama yönelik çalışmalarıyla Bursalıların eğitim ve iş olanağı ihtiyacına cevap veren BUSMEK, her geçen gün daha da gelişen bir kurum olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.

Gaziantep’i ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat, ekip olarak deneyim ve tecrübelerini paylaşmaktan her zaman onur duyduklarını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Abdullah Aksoy, bölgesel ve ulusal birçok önemli çalışmalara imza atan BUSMEK’in tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi.

DSC_0265 DSC_0264 DSC_0262 DSC_0258 DSC_0248

Yayın Tarihi: 5 Şubat 2016 Saat: 5:10