BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > HALK EĞİTİM MERKEZLERİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

9 yıldır Bursa’nın birçok noktasında sanat ve mesleki eğitim faaliyetlerini sürdüren BUSMEK, yeni dönemde Orhaneli ve Mustafakemalpaşa’da da eğitimler verecek. İlçelerde açılan yeni kurs merkezleriyle eğitim ağını genişleten BUSMEK bu doğrultuda Halk Eğitim Merkezlerine ziyaretlere  devam ediyor.

BUSMEK yöneticileri Orhaneli ve Mustafakemalpaşa Halk Eğitim Merkezlerine ziyarette bulundu. BUSMEK’le her zaman birlikte hareket edeceklerini söyleyen Halk Eğitim Merkezleri açılacak olan kurs merkezlerini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

Orhaneli Halk Eğitim Merkezi’ne BUSMEK Yöneticileri tarafından yapılan ziyarette Halk Eğitim Müdürü A. Nevzat Tanışık, “2004 yılından bu yana Orhaneli Belediyesi’nin bünyesindeki kurslar devam ediyor, BUSMEK ile bu kurslar genişleyip çeşitliliği artacak” dedi.

20141225_154306

BUSMEK Yöneticileri Mustafakemalpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne de ziyarette bulundular. Bireylerin sanatsal ve mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlayan BUSMEK’in örnek bir proje olduğunu belirten Mustafakemalpaşa HEM Müdürü Osman Efe, “BUSMEK ve Halk Eğitim Merkezleri örgün eğitim yaşını tamamlamış kişilerin mesleki eğitim alması konusunda büyük bir açığı kapatıyor. BUSMEK’in geniş ve çeşitlilik gösteren ücretsiz kurslarının Mustafakemalpaşa’da hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

IMG-20141231-WA0000

Yayın Tarihi: 30 Kasım 2014 Saat: 3:20