BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > HANIMLAR LOKALİ’NİN SIRIL KÖYÜ ZİYARETİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali yöneticisi ve kurs merkezi çalışanlarının başlattığı “Kıyafet Hediye Kampanyası” çerçevesinde toplanan kıyafetler, Orhangazi ilçesinin Sırıl Köyü’ne teslim edilerek amacına ulaştı.

IMG_7059

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali’nin başlattığı giysi hediye kampanyasına Bursa halkı sessiz kalmadı. Her geçen gün büyüyen kampanya süresince toplanan kıyafetleri Lokal çalışanları paketleyip hazırladıktan sonra sahiplerine teslim etmek üzere köyün yolunu tuttu.

Köy halkının yüzünü güldüren projede toplanan giysiler, muhtara teslim edildi. Bay, bayan, çocuk ve bebek kıyafetlerinden oluşan yaklaşık 150 paket giysi köy halkına verilmek üzere Sırıl İlköğretim Okulu’na bırakıldı.

Hanımlar Lokali yöneticileri ve Lokal’e üye olan gönüllü bayanlar, köy sakinleri tarafından büyük bir içtenlikle ve sevinçle karşılandı. Okula gelip paketlerin taşınmasına yardım eden köy halkı, bölgede emsal olan bu hareketten dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür etti. Daha sonra köy sokakları gezilerek köy hakkında bilgi alındı ve akabinde kahvede ufak bir çay molası verildi.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar ve aileler Hanımlar Lokali personelini havalar ısındığı zaman tekrar görmek istediklerini söyleyerek Lokal Yöneticisi’nden söz aldılar. Yapılan ziyaretten çok memnun kalan köy halkı, odun fırınlarında elleriyle yaptıkları ekmeklerden hediye ederek misafirlerini uğurladılar.

IMG_6901

IMG_6938