BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > HANSEL VE GRETEL’İ ALMANCA OYNADILAR

HANSEL VE GRETEL’İ ALMANCA OYNADILAR

BUSMEK Almanca sınıfı kursiyerleri Merinos Kongre ve kültür Merkezinde, Almanca tiyatro oyunu sergilediler. Müzikal ögelerin de sıkça yer alığı oyun, seyirciler tarafından büyük alkış topladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında görev yapan, Tiyatro eğitmeni Sebahattin Kılınç ve Almanca eğitmeni Berna Doğru’nun yönetmenliğini yaptığı tiyatroda, Almanca sınıfı öğrencileri sahnedeki performanslarıyla göz doldurdu.  Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında açılan, 8. BUSMEK Genel sergisi tiyatro standında sahnelenen oyun, izleyicilerden beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 17 Haziran 2013 Saat: 3:48