ANASAYFA > Haberler > ‘HER BİRİMİZ BİR RENK’ SERGİMİZ AÇILDI

12 yıldır Bursalılara eğitim vermeye devam eden BUSMEK, Mudanya kurs merkezi kursiyerlerinin Resim Sergisi için hazırlamış olduğu el emeği ürünlerini görücüye çıkardı. Katılımın yüksek olduğu sergide 47 kursiyerin el emeği eserlerini Bursa halkı büyük beğeniyle karşıladı. Endülüs Park AVM Sanat Galerisinde gerçekleşen sergi 1 mart tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.
Resim alanında eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı sergide yağlı boya, soft pastel, guaj boya ve kara kalem teknikleriyle hazırlanmış eserler ziyaretçilere sunuldu. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, Mudanya Kaymakamlığını temsilen Mudanya ilçe milli eğitim müdürü Harun Sagun, Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Kadir Kahraman Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Sosyal İşler Şube Müdürü İbrahim Karaman ve BUSMEK yöneticileri ile çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Muhsin Özlükurt açılış konuşmasında, BUSMEK’in büyük çalışmalar gerçekleştirdiğini  sadece yurt içinde değil yurt dışında da eğitimlerin devam ettiğine değinen Özlükurt, BUSMEK camiası olarak her yerde hayat boyu öğrenme ilkeleriyle hareket etmeye çalışıyoruz dedi. Sergide öğretmenlerin ve ürünleri sergilenen kursiyerlerin büyük katkılarının olduğunu ve başarılarından dolayı tebrik ettiğini dile getirdi. Özlükurt, BUSMEK’te 220 branşta,  yılda yaklaşık 26 bin kursiyere eğitim verildiğini ayrıca seminer, sergi ve söyleşiler gibi sosyal ve kültürel aktivitelerinde yapıldığını sözlerine ekledi. Konuşmasının ardından açılışı gerçekleştiren Özlükurt, protokol üyeleriyle sergiyi gezdi.

Mudanya Kurs Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı ’Her Birimiz Bir Renk’ Resim Sergisi  1 Mart Çarşamba gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

Yayın Tarihi: 24 Şubat 2017 Saat: 5:32