BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Duyuru > “HER KİTAP BİR GELECEK, HER OYUNCAK BİR HAYAL KURDURUR’

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali çocuklarımıza ve gençlerimize paylaşma duygusunu, kardeşlik sevgisini yaşatmak adına, Bursamızı yeni bir proje kapsamında kitap ve oyuncak kumbarası ile tanıştırıyor…

Bursa’da okuma alışkanlığını arttırmak ve kitaba ihtiyacı olan okullara bu kitapları bağış yapıp, kütüphanelerini zenginleştirmek, daha fazla kaynağa ve bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali’nde “KUMBARA PROJESİ’’ başlatıldı. Hanımlar Lokali’ne gelen tüm Bursa halkı evlerinde kullanmadıkları iyi durumda olan kitap ve oyuncaklarını (her türlü oyuncak, roman, hikaye ve ansiklopedi) Hanımlar Lokali’nde bulunan kumbaraya atıyor. Bu proje kapsamında toplanan bütün kitap ve oyuncaklar Bursa’nın çeşitli köylerindeki okullara götürülüp, oradaki çocuklar sevindirilecek. Sizler de evlerinizde okumadığınız kitaplarınızı ve oyuncaklarınızı Lokal’e getirebilir ya da yenilerini alarak projeye katkıda bulunabilirsiniz.

Hanımlar Lokali:

Adres : MİMARSİNAN MH. EMNİYET CAD. NO:2 YILDIRIM-BURSA