BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > HUZUREVİ KERMESİ’NE BUSMEK RENK KATTI

Bu yıl 18.’si düzenlenen “Huzurevi Kermesi ve Yiyecek Şenliği”ne BUSMEK de standıyla destek oldu.

DSC_0172

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Huzurevi’nde her yıl düzenlediği “Huzurevi Kermesi ve Yiyecek Şenliği” Bursalıların huzurevi sakinleri ile coşkulu buluşmasına ev sahipliği yaptı. Bu yıl 18. Kez düzenlenen kermese huzurevi sakinlerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ve Bursa’nın seçkin firmaları katıldı. Mefruşattan yiyeceğe ve süs eşyalarına kadar çok sayıda ürünün yer aldığı kermeste BUSMEK de stand açarak huzurevi sakinlerine destek oldu.

BUSMEK Erikli Mesleki Eğitim Merkezi Aşçılık, Ev Yemekleri Hazırlama ve Pastacılık branşı kursiyerlerinin ve usta öğreticilerinin de hazır bulunduğu kermeste, öğrencilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yiyecek-içeceklerin satışı gerçekleştirilirken, personelimizin ve tüm kursiyerlerimizin katkılarıyla hazırlanan hediyelik eşyalar ve giyim ürünleri de açılan stantta Huzurevi yararına satışa sunuldu.

Kermese katılan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği BUSMEK standını; Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı da ziyaret etti. BUSMEK kursiyerlerinin hazırladıkları yiyecek ve içeceklerin tadına bakan Protokol, kursiyerlere tam not verdi.

BUSMEK tarafından gün boyunca satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir Huzurevi’ne bağışlandı.

DSC_0011

DSC_0026