BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > İHTİSAS KURSİYERİNDEN 3. KİŞİSEL SERGİ

BUSMEK Minyatür ve Tezhip kursiyerlerinden Esma Sakin, Ördekli Kültür Merkezi’nde 3. Kişisel sergisine imza attı. Yoğun katılımın olduğu serginin açılış kurdelesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat ve BUSMEK yöneticileri kesti.

Açılış konuşmasını yapan B.B.B Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat, birçok kişisel sergiye imzasını atan Sakin’i çalışmalarından dolayı tebrik etti, “ Esma hanım BUSMEK’in ihtisas grubunda tezhip ve minyatür branşlarında çalışmalarına devam eden çok değerli kursiyerlerimizdendir. Çalışmaları her yıl düzenlenen genel sergilerde, yurt dışı etkinliklerinde ve kişisel sergilerinde yer alan Esma hanımı azminden dolayı tebrik ediyor, 3. kişisel sergisinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kozahan, Tophane, Irgandı köprüsü, Cumalıkızık gibi Bursa’ya ait tarihi ve doğal güzellikleri eserlerine nakşeden  Sakin, BUSMEK’te aldığı tezhip, yağlı boya ve minyatür eğitimlerinin kendisine çok şey kattığını belirterek 3. Kişisel sergisini açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Tezhip ve minyatür çalışmalarının yer aldığı 35 eserden oluşan sergi 17 Ocak’a kadar Ördekli Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

Yayın Tarihi: 10 Ocak 2015 Saat: 7:57