ANASAYFA > Haberler > İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE GÖNÜLLÜ ÖĞRETMEN TAKVİYESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında BUSMEK Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi, İncirli Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali’nde çocuklara yönelik verilen İngilizce eğitimler tamamlandı.

Uludağ Üniversitesi işbirliğinde gönüllü öğretmenler tarafından gerçekleştirilen İngilizce kursu, ilköğretim ve ortaöğretimde 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflara yönelik BUSMEK Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi, İncirli Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali’nde gerçekleştirildi. Gönüllü öğretmenler sayesinde İngilizce öğrenen minikler 10 hafta boyunca verilen eğitimlere yoğun bir katılım gösterdiler. Öğrenciler, eğitimler sayesinde okuldaki başarılarını da arttırarak velilerinin ve öğretmenlerinin takdirini topladılar.

Eğitimler sonunda gönüllü öğretmenler Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman’ı ziyaret ettiler. Öğretmenlere verdikleri emekler için teşekkür eden Karaman, teşekkür belgelerini ve hediyelerini verdi.

Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2017 Saat: 4:00