BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > İNGİLİZCE ÖĞRENMEK BUSMEK’LE ÇOCUK İŞİ

Hayat boyu öğrenmeye verdiği önemle çalışmalarına devam eden BUSMEK yeni bir meslek sahibi olmak, bir sanatla yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkese, ücretsiz eğitim imkanı sunuyor. BUSMEK Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali’nde ve İncirli Kültür Merkezi’nde  açılan İngilizce etüt programları ile çocuklarınızın okul hayatlarına destek veriyor.

IMG_8779

İngilizce’nin dünya dili olduğu çağımızda çocukların da bu dili öğrenerek başarıya erkenden başlaması büyük önem taşıyor. Çocuklar yabancı dil öğrenmeye erken yaşlarda başlayınca ikinci ve diğer dilleri daha kolay öğreniyorlar. Artık çocuklarınız Haziran ayı sonuna kadar sürecek olan ücretsiz eğitim ile İngilizce’yi eğlenerek öğrenebilecek.

Hanımlar Lokali’nde 30’ar kişilik gruplarla ve 8 İngilizce öğretmeni ile gerçekleştirilen eğitimler İlk Okul 2. 3. 4. 5. Sınıflara Cumartesi, Orta Okul 6. 7. 8. Sınıflara Pazar günleri veriliyor. Çocuklarınızın okul hayatına destek vermek ve geleceklerine yatırım yapmak için sizleri de Hanımlar Lokali’ne bekliyoruz.

IMG_8796

IMG_8790