BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > KURDELE NAKIŞI ESERLER BEĞENİ TOPLADI

KURDELE NAKIŞI ESERLER BEĞENİ TOPLADI

Ulutaş kurdele (Asuteks Tekstil) firmasının sahibi Ahmet Ulutaş, Hürriyet kurs merkezini ziyaret etti. BUSMEK kurslarında kurdele nakışı tekniğiyle yapılan eserleri inceleyen Ulutaş,  ürünleri çok beğendiğini ve yayınlarında örnek olarak kullanmak istediklerini söyledi.

Eserleri yerinde görmek, incelemek için kurs merkezine geldiğini ifade eden Ulutaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (BUSMEK) yapılan kurdele nakışı ürünleri, örnek olması için yayınlarında kullanmak istediklerini bildirdi. Projeleri çok beğendiğinin altını çizen Ulutaş, “Ürettiğimiz kurdeleler BUSMEK’te bambaşka bir forma giriyor. Yapılan eserlerin hepsi harika. Ürettiğimiz kurdelelerle çıkarılan bu kadar güzel eserleri görünce şaşırdım. Emek veren herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

Edirne’den Van’a kadar bütün Türkiye’ye kurdele sattıklarını ifade eden Ulutaş, kurdele sektöründe önemli bir yer tuttuklarını belitti. Ulutaş ayrıca birçok kurumla birlikte çalıştığını ancak BUSMEK ruhunun farklı bir dinamizmi olduğunu vurguladı.

Kurdele işinin babadan gelen bir meslek olduğunu ve işini çok sevdiğini ifade eden firma sahibi, “Çocukluğum bu işin içinde geçti. Okuldan gelince çantamı attığım gibi atölyeye inerdim. Hala aynı heyecanı taşıyorum” diye konuştu.

Yayın Tarihi: 5 Nisan 2013 Saat: 10:50