BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > LOKAL ve HETADER’DEN ANLAMLI ZİYARET

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali gönüllüleri ve HETADER işbirliğiyle düzenlenen “Kıyafet Hediye Kampanyası” amacına ulaştı.  Büyükorhan ilçesinin Hacı Ahmetler köyü ve Balaban Köyü’ne gidilerek paketler muhtarlıklara teslim edildi.

IMG_9989

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali ve Hemofili ve Talasemi Derneği’nin (HETADER)  başlattığı hediye kampanyası çerçevesinde toplanan kırtasiye, kıyafet ve oyuncaklardan oluşan paketler sahiplerine teslim edilerek sevindirdi. Köy halkının yüzünü güldüren projede bay, bayan, çocuk ve bebek kıyafetlerinden oluşan giysiler ve oyuncak, kırtasiye malzemeleri bulunan paketler, Büyükorhan İlçesi Hacı Ahmetler ve Balaban köylerinin muhtarlarına teslim edilerek amacına ulaştı.

Hanımlar Lokali yöneticileri, Lokal’e üye olan gönüllü bayanlar ve HETADER Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyaret köy sakinleri tarafından büyük bir içtenlikle ve sevinçle karşılandı. Muhtarlığa gelip paketlerin taşınmasına yardım eden köy halkı, bölgede emsal olan bu hareketten dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve HETADER’e çok teşekkür etti.

IMG_9940

IMG_9958