BUSMEK | Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları > Haberler > LOKALDE AİLE VE ÇOCUK SEMİNERİ VERİLDİ

LOKALDE AİLE VE ÇOCUK SEMİNERİ VERİLDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (BUSMEK) kurs merkezlerinden biri olan ve Yıldırım’da Bursalı hanımlara hizmet veren Hanımlar Lokalinde aile ve çocuk konusu masaya yatırıldı.

Bursa Medical Park Hastanesinde görev yapan uzman Psikolog Nalan Pulat, Lokalde “Aile İçi İletişimin Çocuklar üzerindeki olumlu ve olumsuz etkileri” konulu bir seminer verdi.

Hanımlara, Aile için iletişimin nasıl olması gerektiği konusunda bilgiler veren Pulat, anne baba olarak yapılan bazı hatalı davranışların çocuklar üzerinde nasıl olumsuz etkiler bıraktığını anlattı.

Programa katılan hanımlar, Psikolog Nalan Pulat’a sorular sorarak kendi yaklaşımlarıyla ilgili bilgi aldılar.

Yayın Tarihi: 8 Nisan 2013 Saat: 11:49