ANASAYFA > Haberler > ORHANGAZİ HANIMLAR LOKALİ HİZMETE AÇILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi’yi de “Hanımlar Lokaliyle” buluşturdu. Yıldırım’dan sonra Orhangazi’de de hizmete açılan Hanımlar Lokali’nin bir bölümü BUSMEK kursiyer ürünleri satış ofisi olarak hizmete açıldı.

1

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki yatırım hamlesini hız kesmeden sürdürüyor. Orhangazi ilçesinde de ulaşımdan çevreye, spordan tarihi mirasa ve turizme kadar her alanda önemli projeler hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Hanımlar Lokalini de hizmete açtı. Lokalin açılış töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Orhangazi’ye yatırımlar sürüyor

Kent merkezindeki yapısı tamamen kullanılamaz haldeki binanın tehlike arz eden eski ahşap çatı karkası, kapı-pencere, döşemeler ve duvar kaplamaarlı tamamen söküldü. Yapı çatısından zemine tamamen yenilerek Orhangazili hanımların her türlü etkinliklerini gerçekleştirecekleri bir lokal olarak hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, altyapıdan sosyal yaşama kadar her alanda sıkıntıların çözümü için bütün şehir uygulamasına geçildiğini hatırlatarak, “Hizmete açtığımız Hanımlar Lokali de ilçede önemli bir eksikliği giderecek. Tamamen yenilediğimiz bina Orhangazi Belediyemizin eliyle işletilecek. Hanımlarımız her türlü etkinliklerini ilçenin merkezindeki bu yerde yapabilecek. Bir de her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hanımlar Lokali hanımlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Çağlayan’dan teşekkür
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da ‘Büyükşehir gelince ne olacak?’ diye soranlara en güzel cevabın bugün hizmete alınan yatırımlar olduğunu söyledi. Orhangazi’de hizmet yağmuru bereketinin yaşandığını ifade eden Çağlayan, “Büyükşehir Belediyemizin 2 yıldır sürdürdüğü altyapı çalışmaları tamamlanması noktasına geldi. Asfalt çalışmaları da bitmek üzere. Yine Büyükşehir Belediyemizin marifetiyle yapılacak kent meydanı kale ve göl sosyal tesisleri, sahil düzenleme çalışmaları, tarihi eser restorasyonlarıyla bu yıl ilçemizde değişimi çok daha fazla göreceğiz. Ben ilçemize gösterdiği ilgi, samimiyet ve sevgiden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda, yakınımızda oldular” diye konuştu.

BUSMEK satış ofisi de lokalde yerini aldı
Konuşmaların ardından Hanımlar Lokalini de hizmete açan protokol üyeleri daha sonra binayı gezdi. BUSMEK kursiyer ürünleri satış ofisini de ziyaret eden protokol el emeği göz nuru ürünleri inceleyerek branş öğretmenlerinden bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, Bursa’nın sembollerini içeren iğne oyası tablo hediye edildi.

6 (2)

2 3 5 6 (1) DSC_0277 IMG_6002 IMG_6034 IMG_6090 IMG_6039 IMG_6043 IMG_6059