ANASAYFA > Haberler > ORHANGAZİ’DE CNC KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

BUSMEK, Orhangazi Belediyesi ve Endüstri Meslek Lisesi ile birlikte açılan CNC torna kursuna katılan kursiyerler, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

2

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), Orhangazi Belediyesi ve Endüstri Meslek Lisesi iş birliğiyle açılan CNC torna ve freeze, gazaltı ve argon kaynağı kursları tamamlanmaya başlandı. Orhangazi Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 4 ayrı kurs programı ile devam eden meslek eğitim kurslarından eğitimleri sona eren ‘CNC torna’ kursiyerlerine sertifikaları verildi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Meclis üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdür Vekili İsmail Gökçe ve BUSMEK yetkililerinin katıldığı bir törenle kursu tamamlayan 17 kursiyerin sertifikaları teslim edildi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, törende yaptığı açıklamada; 4 ayrı branşta toplamda 80 kişinin eğitim gördüğünü ifade ederek, nitelikli iş gücünün artmasına yönelik olan çalışmaları için BUSMEK ve OMTEL yetkililerine teşekkürlerini sundu.

BUSMEK’le her yerde mesleki eğitimler

Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi laboratuvarlarında 4 branşta 11 ayrı kurs programında eğitim gören kursiyerler için anlaşmalı fabrikalar tarafından işe alımlarda öncelik tanınacak. Bursalıların gülen yüzü olmaya devam eden BUSMEK’te, 21 kurs merkezi ve 6 mekânda verdiği ücretsiz eğitimler de devam ediyor. Kurslardan faydalanmak isteyenler busmek.bursa.bel.tr adresinden online kayıt olabilir.

Yayın Tarihi: 1 Mart 2016 Saat: 11:55