ANASAYFA > Haberler > SANATSEVER KURSİYERİMİZDEN GÖZ DOLDURAN SERGİ

BUSMEK bünyesinde eğitim alan kursiyerimiz Necla Masatoğlu’nun “Kozadan Kelebeğe Resim & El Sanatları Sergisi” hafta sonu düzenlenen etkinlik ile Bursalıların ziyaretine açıldı.

Endülüs Park AVM Sanat Galerisi’nde yapılan açılışa çok sayıda davetli katıldı. BUSMEK’te 4 yıldır eğitimlere katılan Masatoğlu, 2015 yılında ebru eğitimiyle başlayıp yağlı boya, guaj boya, gümüş kazaz branşlarında kendini yetiştirip ortaya çıkardığı eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. 50’den fazla yağlı boya tablonun bulunduğu sergide eserler büyük ilgi gördü. Tabloların yanı sıra yıllar içinde emek verdiği ebru ve gümüş kazaz eserlerini de izlenime sundu. İsveç Stockholm’den sergi açmak için teklif geldiğini söyleyen kursiyerimiz en kısa zamanda hazırlıklarını tamamlayıp Bursa’mızı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni en iyi şekilde tanıtacağını dile getirdi.

Serginin açılış konuşmasında Masatoğlu: “Biz Türk kadınları son derece yetenekli ve çalışkan bir yapıya sahibiz. Evlerinde oturan emekli olan pek çok bayan olarak başarılı eserler üretmeye başladık. Bu sayede ürünlerimiz hem bizleri gururlandırdı hem de aile bütçesine destek sağladık. Sanatı sevdirmek, girişimcilik adına destek vermek için bizlere imkan sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve BUSMEK ailesine teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi.

Açılış kurdelası kesildikten sonra sergiyi gezen sanatseverler sergilenen ürünleri yakından inceleyerek beğenilerini dile getirdiler. Endülüs Park AVM Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi, 27 Ocak Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Yayın Tarihi: 23 Ocak 2019 Saat: 2:26