ANASAYFA > Haberler > ULU ŞEHİR BURSA’YI TANIYORUM ETKİNLİĞİNE KATILDIK

Abdurrahman Vardar İlköğretim Okulu’nda 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Ulu Şehir Bursa’yı Tanıyorum Projesi kapsamında sergi düzenlendi.

Sergiye Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, hayırsever Vardar Ailesi ,ve veliler katıldı.

Özlükurt yaptığı açılış konuşmasında okul müdürünü, sergide emeği geçen tüm öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek, “Bursa’ya dair bütün temaların işlendiği bu sergi , çocuklarımızın yaşadığı şehri daha yakından tanımalarına da vesile olduğu için Belediye Başkanımız sayın Recep Altepe adına çok teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Programdan önce 4. Sınıf öğrencilerinin şiir okuma, karagöz ve halkoyunu gösterileri izleyenler tarafından tam not aldı. Bursa’da çeşitli kurum ve kuruluşların katkı sağladığı sergide BUSMEK de yerini aldı. Bursa’nın meşhur tatları, tarihi ve turistik mekanları maketlerle ve resimler ile gözler önüne serildi. İpek kozasından nasıl ip üretildiği ve çini sanatının nasıl yapıldığı BUSMEK standlarında öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi.

Okul müdürü İlhan Sarıgül, okulun tüm öğretmenleri, öğrencileri, okul aile birliği ve sınıf temsilcilikleri adına, katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2017 Saat: 4:15