ANASAYFA > Duyuru > ÜNİVERSİTE TERCİH DÖNEMİNDE DE YANINIZDAYIZ

Yaklaşık 2.5 milyon öğrencinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarının yayınlanmasıyla birlikte üniversite adaylarını tercih endişesi sardı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl düzenlenen YKS sınavı sürecinde Hocalara Geldik Bursa Başarı Merkezi ile beraber “ YKS’ de Başarının Sırları”  seminerleri, 30 farklı noktada gerçekleştirdiğimiz YKS deneme sınavı kitapçığı dağıtımı gibi farklı etkinliklerle sınava hazırlanan öğrencilerin yanında olduk. Dünyada ve Türkiye’de son dönemde yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle evlerinde BUSMEK “Uzaktan Eğitim” ile sınava hazırlanmak zorunda kalan siz sevgili gençlerin büyük bir heyecanla beklediği  YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yine sizlere destek için  yanınızdayız.

Kadrolarımızla, 6 – 14 Ağustos olarak açıklanan tercih maratonu süresince, BUSMEK Sınava Hazırlık Merkezi ve 17 ilçemizde kurulacak sabit tercih noktaları, günübirlik tercih noktaları ve mobil tercih tırımızla ilçelerimizi gezerek sınav puanınıza uygun, en doğru üniversite seçimini yaparak istediğiniz bölüme girebilmeniz için sizi yönlendireceğiz. Doğru yapılan tercih sıralamasının, sınav puanı kadar önemli olduğunun farkındayız ve sizlerin mağdur olmaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız, bu önemli karar verme aşamasında sizlere profesyonel destek sunmak için geliyoruz.

BUSMEK Sınava Hazırlık Merkezi Adres:

Soğukkuyu Mah. Site Cad. No: 16  PK: 16170  Osmangazi Bursa

Telefon: 0224 342 72 19