BÜYÜKŞEHİR’DEN İSTİHDAMA BÜYÜK DESTEK

23 Ekim 2023 - Pazartesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği işbirliğince turizm sektörüne istihdam kazandırıyoruz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’ne bağlı BUSMEK olarak, yıllardır verdiğimiz ücretsiz sanat ve meslek edindirme kurslarımız büyük ilgi görüyor.

İstihdama yönelik nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyulan alanlarda da farklı branşlarla katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu bağlamda İstihdama destek olmak adına BİKO (Bursa İstihdam ve Kariyer Ofisi) ve GÜMTOB (Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği-Derneği) işbirliği ile iş garantili eğitimlerimize başlıyoruz.

Otelcilik sektöründe ihtiyaç duyulan Ön Büro Personeli, Servis Personeli, Kat Hizmetleri Personeli alanlarındaki, iş garantili eğitimler Yeni Karaman Mesleki Eğitim Merkezimizde verilecektir. Eğitimler hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında verilecektir. Eğitimlerin teorik kısmı Yeni Karaman Mesleki Eğitim Merkezimizde, uygulama eğitimleri ise anlaşmalı otellerde gerçekleştirilecektir.  Ayrıca başvuracak adayların biko.bursa.bel.tr adresi üzerinden kayıt açıp özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir.

Kat Hizmetleri Personeli: Eğitim süresi 7 gündür. 2 gün kurs merkezinde, 5 gün anlaşmalı Gönlüferah Otel ve Marigold Otel’de eğitim verilecek.

Servis Personeli: Eğitim süresi 17 gündür. 3 gün kurs merkezinde, 14 gün anlaşmalı Almira Otel’de eğitim verilecek. Başvuracak adayın, başlangıç seviyesi yabancı dil bilmesi gereklidir.

Ön Büro Personeli: Eğitim süresi 9 gündür. 4 gün kurs merkezinde, 5 gün anlaşmalı Gönlüferah, Marigold, Ramada Çekirge ve Mövenpick Otellerinde eğitim verilecek. Başvuracak adayın orta seviye olmak üzere İngilizce bilmesi ve temel seviyede bilgisayar bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

BUSMEK-BİKO-GÜMTOB işbirliğinde iş garantili eğitimlerimize busmek.bursa.bel.tr adresimizde online başvuru kısmından ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ya da Yeni Karaman Mesleki Eğitim Merkezimize giderek başvuru yapabilirsiniz.

Yeni Karaman Mesleki Eğitim Merkezi:

Adres: Yeni Karaman Mah. 2.Yuva sok. No:3 - Osmangazi / Bursa

Telefon:  0(224) 220 57 61