MUDANYA’DA ÇİFTE AÇILIŞ

4 Mayıs 2023 - Perşembe

Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından Mudanya ilçesine kazandırılan Şükrü Çavuş Aile Destek Merkezi ile Gençlik Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyemizin sosyal yaşama değer katan projeleri kapsamında Mudanya İlçesi’ne Şükrü Çavuş Aile Destek Merkezi’ni kazandırdı. Burayı 7’den 70’e tüm Mudanyalılara hizmet verecek ayrıcalıklı bir alana dönüşmek için Aile Destek Merkezi projesini hazırlayan Büyükşehir Belediyemiz, çalışma kapsamında, bünyesinde bayanlar için spor salonu, Ana Kucağı, BUSMEK Kurs Merkezi ve BADEM ile diyetisyenlik hizmetlerinin de verildiği modern bir merkez inşa etti.

2006’dan bu yana vatandaşlarımıza hizmet veren BUSMEK Mudanya Kurs Merkezimiz, böylelikle yeni yerine taşınmış oldu. Bilişimden kadın giyime, yabancı dillerden step aerobik kurslarına kadar birçok farklı branşta Mudanyalılar eğitim görebilecekler. Ücretsiz kurslarımıza katılmak isteyen kişiler,  busmek.bursa.bel.tr internet adresimizde online başvuru kısmından ön kayıt yaptırabilirler veya kurs merkezimize gidip müracaat edebilirler. Ayrıca 4 katlı modern binanın giriş katında açılan BUSMEK Satış Ofisi Mağazamızda satışa çıkartılan orijinal kursiyer ürünlerini yakından inceleyip satın alabilecekler.

Aile Destek Merkezi’ne Mudanya'nın sembol ismi Şükrü Çavuş’un adını verdiklerini hatırlatan Başkanımız Alinur Aktaş, merkezde Ana Kucağından BUSMEK kurslarına, psikolojik destekten diyetisyenliğe kadar tüm hizmetlerin ücretsiz verildiğini hatırlattı. Başkanımız Alinur Aktaş, her iki projenin de ilçeye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala da söz konusu aile ve gençlikse bu konuyu en iyi bilen siyasi hareketin içinde olduklarını söyledi. Bugün Mudanya’mızda hem gençlerimize hem aileye büyük değer katacak tesisin açılışını yapıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkanımız Alinur Aktaş ve beraberindekiler açılışın ardından Şükrü Çavuş Aile Destek Merkezi’ni gezdi. BUSMEK kursiyerleri ile sohbet edip, Ana Kucağı sınıflarını gezen Başkanımız Alinur Aktaş ve protokol üyeleri, daha sonra Gençlik Merkezi’ne gelip, burada da gençlerle buluştu.