ANA KUCAĞI’NDA KARNE HEYECANI

19 Ocak 2024 - Cuma

Bursa Büyükşehir Belediyemizin toplumun her kesiminin okul öncesi eğitim hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla hizmete aldığı Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezlerinde 2876 çocuk karne sevinci yaşadı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2020 eğitim döneminde 6 nokta ile eğitime başlatılan ve bugün 32 merkezde 2876 öğrencisi ile okul öncesi eğitimde önemli bir marka haline gelen Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezlerinde 1. Dönem karne sevinci yaşandı. Eğitim hayatlarına Büyükşehir Belediyesi’nin ana kucaklarında başlayan ve birbirinden farklı eğitimlerle bir dönemi geride bırakan minik öğrenciler, çeşitli eğlenceli etkinliklerle karnelerini teslim aldı. Miniklerin karne sevincine Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanımız Hüseyin Buran ve Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Sinem Şen ortak oldu.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Buran, farklı ilçelerimizde ve mahallelerimizde bu Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sayımızı da giderek artırıyoruz. Bugün de onlar şarkılarını söylediler, etkinliklerini yaptılar biz de onlara karnelerini verdik, eğlencelerine ortak olduk. Okul öncesi eğitimi çok önemsiyoruz. Burada hizmet veren tüm öğretmenlerimize, hizmetli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da iyi tatiller diliyorum” dedi.