BÜYÜKŞEHİR’DEN İSTİHDAMA DESTEK SÜRÜYOR

22 Mayıs 2024 - Çarşamba

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği işbirliğince turizm sektörüne istihdam kazandırmaya devam ediyoruz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’ne bağlı BUSMEK olarak, yıllardır verdiğimiz ücretsiz sanat ve meslek edindirme kurslarımız büyük ilgi görüyor. Ayrıca İstihdama yönelik nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyulan alanlarda da farklı branşlarla katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu bağlamda İstihdama destek olmak adına GÜMTOB (Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği-Derneği) işbirliği ile iş garantili eğitimlerimize katılan kursiyerler otelcilik sektöründe istihdam ediliyorlar.

Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrenciler için düzenlenen sertifika töreninde, BUSMEK ve GÜMTOB yetkilileri, eğitim sürecindeki başarılarından dolayı tüm öğrencileri tebrik etti ve onlara kariyerlerinde başarılar dilediler. Öğrenciler, sertifikalarını alırken duydukları gururu ve heyecanı dile getirerek, BUSMEK'in sunduğu bu fırsat için teşekkür ettiler.

Sertifika almaya hak kazanan öğrenciler, otelcilik sektöründe kariyer yapma yolunda önemli bir adım atmış oldu. BUSMEK'in bu tür eğitim programları, sektörde nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. Eğitimi tamamlayan öğrenciler, edindikleri bilgi ve becerilerle sektörde fark yaratmayı ve başarılı kariyerlere imza atmayı hedefliyorlar.