YKS HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZE EK KİTAP SÜRPRİZİ

26 Ocak 2023 - Perşembe

Osmangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Köse ve Müdür Yrd. Ali Albayrak, YKS hazırlık eğitimlerimizin devam ettiği Hürriyet Sınava Hazırlık Merkezimizi ziyaret etti.

Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Ayşe Hacıoğlu ve BUSMEK Koordinatörümüz Aslan Şahin’in de eşlik ettiği ziyarette öğrencilerimize ücretsiz ek YKS hazırlık kitapları hediye edildi.

Sınava Hazırlık Merkezimizde öğrencilerle sohbet eden Köse, öğrencilerimize almış oldukları eğitimlerde nelerden memnun kaldıkları, nelere ihtiyaçları olduğu ile ilgili bilgi alarak öğrenciler ile üniversite hayatı ile ilgili tecrübelerini aktardı. “ Sizlerin 8-10 yıl sonra çok güzel mevkilerde ve önemli görevlerde bulunacağınıza inanıyoruz. BUSMEK ile işbirliği halinde elimizden geldiğince iyi kaynaklarla ve uygun fiziki şartlarda eğitimler görmenizi sağlamaya çalışıyoruz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Hacıoğlu da, gençlerin hangi üniversite ve bölümlerini tercih edeceklerini dinledi. Ayrıca sınav maratonunda motivasyonun da önemli olduğunu belirterek, çeşitli etkinliklerin onları beklediğinin müjdesini verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’ne bağlı BUSMEK; ücretsiz ve kaliteli eğitimlerin öncüsü olmaya devam ederken, 2018-2019 Eğitim Dönemi’nde başlatılan YKS Hazırlık Kurslarımızda eğitimler devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSMEK Sınava Hazırlık Merkezlerimizde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezleri işbirliğinde, eğitimlerin yüz yüze gerçekleştiriliyor.  Üniversite hazırlık sürecindeki mezun öğrencilerimize sınav müfredatı dikkate alınarak destek sağlıyoruz. Ayrıca dönem içinde üniversite yolundaki öğrencilerimize uzmanlar eşliğinde, ücretsiz eğitim ve motivasyon seminerleri düzenliyoruz. 2 haftalık periyotlar ile yapılan deneme sınavları ile öğrencilerimize zaman ve kaygı yönetimi öğretilirken aynı zamanda kazanımlarını ölçüyoruz. Öğrencilerimizi uzman kadromuz, ücretsiz YKS destek kitaplarımız, eğitime uygun donanıma sahip sınıf koşullarımız ve rehberlik servisimiz ile üniversiteye hazırlıyoruz.