ÜNİVERSİTE YOLUNDA EN CİDDİ PROVA BÜYÜKŞEHİR’DEN

11 Mart 2022 - Cuma

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları ( BUSMEK ) olarak gençlerimizi üniversite hazırlık süreçlerinde de ücretsiz YKS Hazırlık kurslarımızla yalnız bırakmıyoruz.

Gençlerimizin talepleri doğrultusunda her dönem kapasitemizi arttırıyor ve teknolojik altyapımızı geliştiriyoruz. Yüz yüze eğitimin ve uzaktan eğitimin yanı sıra, yapay zekâ destekli, hedeflere odaklanan “Dijital Eğitim” sistemiyle de YKS hazırlık eğitimlerimizi daha fazla kişiye ulaşabiliyoruz.

YKS sınavlarında başarılarını arttırmak ve sınav kaygılarını yenmelerini sağlamak amacıyla hazırladığımız, ücretsiz TYT Deneme Sınavı’na katılma imkânı sunarak onları gerçek sınava da hazırlıyoruz.

19 Mart 2022 Cumartesi Günü, Bursa Teknik Üniversitesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nde, Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, İnegöl Meslek Yüksekokulu, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu, Orhaneli Meslek Yüksekokulu’nda yaklaşık 10 bin öğrencimizin katılacağı Türkiye geneli ücretsiz TYT deneme sınavı düzenliyoruz.

Eğitim konusunda gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, “2018-2019 döneminde BUSMEK bünyesinde başlayan YKS eğitimlerimizden, bu zamana kadar 3 bin 500’e yakın gencimiz istifade etti. 2021-2022 eğitim dönemi ile birlikte 5 farklı merkezde (Hürriyet, Naim Süleymanoğlu, Mustafakemalpaşa, Orhangazi ve Vakıf Sınava Hazırlık Merkezi)  gerçekleştirilen ve dijital eğitimler ile desteklenen YKS kurslarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizin YKS sınavlarında başarı oranlarını artırmak ve sınav kaygısını yenmelerini sağlamak amacıyla, deneme sınavı düzenliyoruz. Başarıyı teşvik etmek için de dereceye giren öğrencilerimize dizüstü bilgisayar, tablet, akıllı saat, hediye çeki ve dijital eğitim seti hediye ediyoruz. Deneme sınavına katılacak gençlerimize online kayıt yaptırmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Şimdiden sınava gidecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.