DERECE YAPTILAR, ÖDÜLLERİ KAZANDILAR

10 Nisan 2022 - Pazar

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin üniversiteye girmeyi planlayan gençleri gerçek sınav psikolojisine hazırlamak amacıyla düzenlediği TYT Deneme Sınavı’nda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Başkanımız Alinur Aktaş’ın elinden aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle üniversite adaylarının Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS)  başarılarını arttırmak ve sınav kaygılarını yenmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği ve binlerce öğrencinin katıldığı gerçeğe en yakın formattaki ücretsiz TYT Deneme Sınavımızda sonuçlar açıklandı. 7 farklı sınav merkezinde YKS ile birebir aynı organize edilen ve benzer atmosferin sağlandığı deneme sınavımızda, üniversite adayları kendilerini ölçme, heyecanlarını yenme, eksik konularını tespit etme fırsatı yakalamış oldu. Sınavın ardından dereceye giren öğrenciler, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Başkanımız Alinur Aktaş, üniversite adaylarıyla öğrencilik anılarını paylaştı.

Öğrencilerin YKS’ye en iyi şekilde hazırlanmasını arzuladıklarını söyleyen Başkanımız Alinur Aktaş, yaklaşan sınav öncesinde hazırlık kursları ve deneme sınavları düzenlediklerini belirtti. Deneme sınavına giren tüm öğrencileri tebrik eden Başkanımız Alinur Aktaş, “Altyapıdan üstyapıya kadar yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Aynı zamanda geleceğimiz olan yavrularımızın iyi yetişmesi için BUSMEK marifetiyle üniversiteye hazırlık kursları düzenliyoruz. Farklı deneme sınavlarıyla da sürece en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlıyoruz. TYT Deneme Sınavımızda gençlerimiz gerçek sınav heyecanını yaşadı. Büyük sınav öncesinde bu heyecanın yanında derece elde etmeleri de sevindirici. İnşallah girecekleri sınavı en iyi şekilde bitirerek arzu ettikleri, hayalini kurdukları okulları kazanırlar” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkanımız Alinur Aktaş tarafından deneme sınavında birinci olan Senem Külahlı’ya dizüstü bilgisayar, ikinci olan Sinem Ergezer’e tablet bilgisayar ve üçüncü olan Ömer Burak Taşkın’a akıllı saat hediye edildi. Başkanımız Alinur Aktaş, dereceye giren diğer öğrencilere de hediye çeki ve dijital eğitim seti verdi.