BURSA İPEĞİMİZ HOMETEX’TE

18 Mayıs 2022 - Çarşamba

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) iş birliğiyle KFA Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen HOMETEX – 2022 Ev Tekstili Fuarı Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük tekstil buluşmasında yerimizi aldık.

Fuarda, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’ne bağlı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) bünyesindeki Umurbey İpek Üretim ve Tasarım Merkezi standımız ziyaretçilerden tam not aldı.

Dünya ev tekstili sektörünün kanaat önderleri, tasarımcılar ve sektöre yön veren öncü isimlerin buluşma noktası olan HOMETEX’e 650 yakın firma katılım sağladı.

İthalatçı ve ihracatçılar, üreticiler, perakendeciler, toptancılar, zincir mağazalar, tasarımcılar, iç mimarlık gibi sektörlerin karar mekanizması olan dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin aynı çatı altında buluşturan fuarda, yerli ve yabancı ziyaretçilere Bursa İpeği’ni tanıtıyoruz. Standımızda İpek böceğinin kozadan nihai ürüne dek uzanan serüveni anlatılırken, kozadan ip çekimi ve ipek iplerden halı ve kumaş dokuma tezgahlarıyla canlı performanslar sergileniyor.

Ev tekstili sektöründe dünyanın lider tekstil firmalarını ağırlayan, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük tekstil buluşması HOMETEX fuarı, 21 Mayıs 2022 tarihine kadar İstanbul Fuar Merkezi’nde açık olacak.